Nagyon magas épületen szellőzőtisztítás

Központi szellőzőrendszer elszívás egy 15 emeletes házon. Hát itt azért több minden van, amit meg kell oldani egy szellőző tisztítás során. Ehhez már tényleg egy légtechnikai szakember kell, nem elég egy takarító.

2024-07-19 10:19:29

szellőzőtisztítás munka közben
szellőzőcső előtte szellőzőcső utána

Mottónk: kiemelkedő szolgáltatás, legjobb ár-érték arány!

Csapatunk több, mint 18 éves tapasztalattal rendelkezik szellőző rendszerek tisztításában, Magyarország teljes területén. Hozzáértéssel és precízen végezzük a szellőzők állapotfelmérését, majd előírásoknak megfelelő eszközökkel való takarítását. Mivel folyamatosan követjük a szellőző rendszerekre hatályos szabályzásokat és rendeleteket, mindig naprakészen állunk neki a munkának.

VIGYÁZUNK ÖNÖKRE, MAGUNKRA!
A biztonsági előírások fokozott betartásával dolgozunk! A megszokott, kifogástalan minőségben állunk idén is rendelkezésükre. Képek ide kattintva!

Ingyenes telefonos szaktanácsadás

18 éves szakmai tapasztalat

kiszállás az egész országban

100%-os HACCP megfelelés

Tisztítás utáni dokumentáció

100%-os diszkréció, garancia

Blog, hírek

Nagyon magas épületen szellőzőtisztítás

Központi szellőzőrendszer elszívás egy 15 emeletes házon. Hát itt azért több minden van, amit meg kell oldani egy szellőző ...

Tovább >>

2024-07-19 10:19:29

Otthagyott munka átvétele

Ma egy olyan Társasházban voltunk szellőzőt tisztítani, ahol előttünk egy másik társaság már járt. Ott hagyták a munkát, ...

Tovább >>

2024-07-22 05:35:20

Szellőzőtisztítást szakemberrel végeztessünk

Minden tiszteletem a takarítóké, nagyon fontos munkát végeznek, de szellőzőtisztítás során azért akadhat olyan feladat, ...

Tovább >>

2024-07-08 05:35:20

Miért fontos a szellőzőtisztítás?

Tűzvédelem

A szellőző csövekben lerakódó zsíros és olajos szennyeződés amellett, hogy por és egyébb piszok is bele tapad erősen tűzveszélyes is. Ha esetleg tűz keletkezik valahol a tisztítatlan szellőzőkben sokkal könnyebben tovább terjednek a lángok, ezzel veszélyeztetve a teljes épületet.

Egészség és munkavédelem

Főzési folyamatok során pára és gőz formájában rengeteg káros anyag is kialakul, amik a szellőzőrendszeren keresztül távoznak. Ezek letapadnak a légcsövekben is. Ezek mellett a zsíros szennyeződések baktériumok és rovarok melegágyai. Pontosan emiatt szükséges a tisztítás és utána a fertőtlenítés is ajánlott.

Hatékonyság

A szellőzőrendszer hatékonysága nagyban függ annak tisztaságától is. A lerakódott szennyeződés erősen kihat a működésre, drágább az üzemeltetése is így.

További szolgáltatásaink:

- SZELLŐZŐMOTOR CSERE, KORSZERŰSÍTÉS

- szellőző karbantartás

- szellőző javítás

- Szellőzőmotorok cseréje korszerű, a régivel azonos teljesítményű, de kisebb fogyasztású szellőzőmotorra: 350 W helyett 70-110 W!

- Grox huzatfokozók szerelése

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Számunkra fontos adatok: település, hány szintes az épület, hány lakás van egy szinten, hol helyezkedik el az elszívó a lakásban (pl. fürdő, wc, konyha), falazott vagy csöves a rendszer, lapos vagy sátor tetős.

Hívjon minket!

06 (20) 422-5052    

Bujdosó Ilona
Bujdosó Ilona

info@szellozo-tisztitas.hu

szellozo-tisztitas.hu

Budapest, III. kerület


Írjon nekünk!